Ofertele Naiya 2014Oferta speciala Naiya*** pentru luna martie  390 RON pentru sejur 3 nopti/camera dubla cu mic dejun inclus!

 • martie – aprilie 2014: 150 RON/camera dubla/zi; 130 RON/camera dubla in regim single/zi;
 • mai 2014: 170 RON/camera dubla/zi; 150 RON/camera dubla in regim single/zi;
 • iunie – septembrie 2014: 210 RON/camera dubla/zi sau 190 RON/camera dubla in regim single/zi.

* Toate preturile includ wi-fi, micul dejun si acces piscina Melba/masa de tenis/fussball pe perioada verii (piscina Melba este in functiune incepand cu luna iunie). Pentru mai multe detalii legate de ofertele de agrement, vizitati rubrica Servicii&Agrement ale pensiunii Melba.

** Pe perioada iunie-septembrie, rezervarile se fac pentru minim 3 nopti; cazari peste noapte se fac doar in regim “last minute”.

Multumim tuturor celor ce au fost alaturi de noi si va asteptam cu portile deschise!

2 Responses to Ofertele Naiya 2014

 1. Ozon Diana Alina says:

  Buna seara, in urma conversatiei telefonice, as vrea sa fac si eu o rezervare in perioada 19-21 iulie 2013 la pensiunea Naiya pentru o camera dubla (2 persoane). Va multumesc! O sa revin cu un telefon pentru a da si avansul, nr meu de telefon este : 0766476700.

 2. Voiculescu Mihaela says:

  “Departe de griji, aproape de natura” este un motiv cat se poate de intemeiat sa fugi din Bucurestiul supraaglomerat! Am gasit aici, la Melba , in Golful Dubova intre Cazanele Dunarii, o oaza de liniste, un loc minunat, civilizat, cu oameni foarte primitori. Multumim personalului care ne-a oferit un weekend cu adevarat deosebit: Doamnei Ileana Vamvu, care ne-a acceptat si cu catelusul, doamnei Loredana care ne-a intampinat cu zambetul pe buze, domnului Feri care ne-a preparat o saramura de peste delicioasa, doamnei Vio care ne-a servit cu o deosebita atentie si lui Ionut, care ne-a plimbat cu barca, explicandu-ne despre despre Cazanele Mari, Pestera Ponicova si Grota Veterani.
  Felicitari tuturor si va multumim inca o data ca ne-ati ajutat sa descoperim aceasta parte fascinanta a Romaniei, pe care de mult timp doream sa o vedem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>