Naiya ***

Iata ca in padurea de salcami vis-a-vis de Melba, vegheaza asupra Dunarii si domina culmile Ciucarului Mic, Pensiunea Naiya***.

Clisura Dunarii (sau Defileul Dunarii) este cuprinsa intre Moldova Noua si Gura Vaii, partea cea mai pitoreasca constituind-o Orsova si “Cazanele Dunarii“, situate pe raza localitatilor Eselnita si Dubova. “Cazanele” sunt Impartite – venind dinspre Orsova – in Cazanele Mici (pe raza Eselnitei), in mijlocul acestora deschizandu-se pitoreasca vale a Mraconiei, dominata de bustul sapat in stanca al regelui dac Decebal, si Cazanele Mari, dincolo de Golful Dubovei, dominate de inaltimile Ciucarului Mare.

In inima acestei “gradini secrete a Europei”, intre Cazanele Mici si Cazanele Mari, pe malul lacului Dubova, sade maiestuoasa frumoasa Pensiune Naiya. Naiya va asteapta cu terase ce se deschid fie spre Dunare oferind privelisti ce va taie rasuflarea deasupra Golfului Dubova, fie spre padurea de salcami ce acopera culmile Ciucarului Mic.

Naiya vine in completarea serviciilor de cazare oferite de Melba, astfel ca orice turist cazat la Naiya beneficiaza de aceleasi conditii de cazare, masa si acces la toate ofertele de agrement ale Melbei (ofertele de agrement nautic pe Dunare, plaja Melbei, piscina infinitului si foisoarele de pe terasa Melbei).

Pentru a va convinge de calitatea cazarii la Naiya si frumusetea imprejurimilor, prezentam cateva poze cu noua membra a familiei noastre, inclusiv cu cele 5 camere puse la dispozitie.

 

Pentru o oferta detaliata, vizitati Postul “Ofertele Naiya 2014″ de pe pagina principala a site-ului.

Va multumim si va dorim un sejur superb pe Clisura Dunarii!

 

2 Responses to Naiya ***

 1. Moglan Cristina says:

  Buna ziua,

  Am discutat aseara cu dumneavoastra la tel. Am dori sa rezervam o camera in per 20-25 iulie (6 nopti ) si o camera in per 20-22 ( 3 nopti ). Revin cu un tel in cursul zilei de azi.

  O zi buna,
  Cristina Moglan

 2. nicoleta colca says:

  buna ziua, as dori o rezervare pentru 2 camere in perioada 27.07.2018-29.07.2018;va rog sa imi raspundeti daca ma puteti ajuta;
  multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>